top of page
Do you know the way to L.A..jpg

VBU Photography

Visual storytellers

Mand står på klippe fremspring og kigger ud over The Overlook point / Moonscape point i morgenlyset mellem Hanksville Og Cainsville, Utah - USA

Om VBU Photography

View by us Photography består af Mie & Henrik, Gift, bedste venner, kreative hjerner og rejsemakkere i livet og ude i verden. 

Få måneder efter vi mødte hinanden pakkede vi kufferten og tog på Roadtrip i US og vi har rejst så tit vi kunne de sidste 9 år. 

Når ikke vi rejser er vi bare et helt almindeligt par fra Lyngby med jobs og familie der også skal passes. Vi er IKKE backpackere, vi er ikke typerne der tager på cruise eller charterferie hvor der er mange turister og vi er for gamle til hostels. Faktisk står det for alt hvad vi prøver at undgå! Vi hører til segmentet voksne livsnydende naturelskere der søger roen, eventyret og adrenalinsuset på de store vidder. Det hænder dog at vi tager til nogle af verdens pulserende metropoler og nyder alt hvad de har at tilbyde. Vi rejser ud for at finde det perfekte motiv for vores rejser og det kan være alt fra en solopgang 300 km væk fra al civilisation eller en pulserende metrostation i NY .. 

Alle vores motiver og billeder er inspireret af den smeltedigel et rejseliv indeholder og her på siden vil du kunne finde fotokunst til væggene i hjemmet eller på kontoret. 

Men som mennesker i en verden under konstant forandring  fokuserer vi også på samfundsmæssige udfordringer, det være sig indenfor Mie`s felt i forhold til sundhedsvæsnet, eller Henriks arbejde med hjemløshed, og det kommer også til at afspejle sig på nogle af de undersider vi kommer til at lave her på siden, alt sammen lavet med en stor kærlighed til det visuelle udtryk og fotografiets magiske kraft.

 

Vi er et ret godt team, og uanset hvor farlig eller en stresset situation vi står i, ved vi altid at vi har hinandens ryg. Og mange gange er det nok at vide at der er en anden der altid passer på dig.

Velkommen til. 

ALL THAT WE SEE OR SEEN, IS ABOUT A DREAM WITHIN A DREAM.

 

Kvinde poserer ved The salt bassin at Bad water, death valley, Nevada, USA
bottom of page